BAKfiets.

In oktober 2013 pakt Bambi’s Mom uit met een nieuwe dienst! De BAKfiets! Op dinsdag en donderdag tussen 12.00u. en 14.00u. en tussen 18.00u. en 20.00u. brengt de Bambi’s Mom BAKfiets je taart aan de deur! Niet enkel volledige taarten dit keer, neen hoor! Je kan bij de BAKfiets ook stukjes taart bestellen! Zit je op kantoor en knaagt het naar iets zoets? Kijk op Facebook of op de website of er nog taart van de dag is en bestel! Wij komen speciaal naar u gereden (binnen de Antwerpse Singel) om uw stukje af te geven! ‘s Avonds in de zetel trek in een snackje, maar de kasten zijn leeg? Bambi’s Mom verlicht uw zoetverslaving in een oogwenk! Hou Facebook en deze website goed in de gaten, want vanaf 1 oktober 2013 rijdt de BAKfiets rond! #bambismomgoesgreen!
PS: Bij ontzettende regen of overweldigende sneeuwtapijten proberen we nog steeds taart tot bij u te krijgen! Al kan het dan wel eens de BAKauto zijn die voor jouw deurtje parkeert ;)
***
1. Stuur een bericht naar 0486 41 24 46 en bestel het aantal stukken taart dat u verkiest, het leveradres en de levertijd  erbij! Bijvoorbeeld: 2 stukken worteltaart, Carnotstraat 119 bus 41, tussen 12 en 14 uur!
2. Wij sturen u zo snel mogelijk een bericht terug met de bevestiging van uw bestelling.
3. Smakelijk en bedankt voor uw vertrouwen in Bambi’s Mom & the Cooking Factory :)
***

Zoals jullie allicht al gemerkt hebben, staat de BAKfiets momenteel op een laag pitje. Dit komt omdat Bambi’s Mom bezig is met GROTE plannetjes! Voorlopig zal de BAKfiets dus maar heel af en toe rondrijden tot de plannetjes bekend worden gemaakt! Stay tuned!


Vergezel ons op Facebook!