Picknick.

Vanaf NU┬ákan je bij Bambi’s Mom & the Cooking Factory terecht voor je zonnige lente – en zomerplannen. We pakken namelijk uit met een nieuwe dienst!

Stel je voor.. Je neemt je lief mee naar het park om wat romantisch te wezen, maar je hebt geen zin om een gigantische picknickmand mee te sleuren (dit kan in sommige gevallen namelijk de romantiek doden). GEEN NOOD! Je bestelt (minstens drie ┬ádagen op voorhand) een picknick bij Bambi’s Mom & the Cooking Factory en wij komen – op het door jouw gevraagde uur – de picknick met de BAKfiets op jouw parkplekje afzetten! Dit kan zo beperkt en zo uitgebreid als u zelf wilt!

Ps: een lief is geen noodzaak! Je kan evengoed met je moeder, je vrienden, je collega’s of zelfs met je hond op een dekentje vertoeven in de zon :) Lekkere drankjes, fruit, boterhammetjes, zoetigheden,.. Alles is mogelijk!

Contacteer ons om te informeren naar de basispakketten of om jouw ideale picknick te bespreken en…. wij maken van jouw zonnige dag een moment om nooit meer te vergeten!

Fruitige zoentjes,

Bambi’s Mom

Vergezel ons op Facebook!